Vælg en side

Når Halloween nærmer sig, opdager mange først i sidste øjeblik, at de mangler et kostume. Den travle hverdag gør det nemt at glemme forberedelser, og før man ved af det, er Halloween lige om hjørnet. Men frygt ikke! Der er masser af hurtige løsninger, der kan redde dig fra at gå tomhændet til fest.

Brug hvad du har i hjemmet

Et godt sted at starte er din egen garderobe. Du vil blive overrasket over, hvad du allerede ejer, der kan blive til et sjovt eller uhyggeligt kostume. En sort kjole kan nemt blive til en heksekjole, mens en gammel skjorte og et par jeans kan forvandle dig til en cowboy eller en bonde. Har du en kappe fra sidste års nytår? Perfekt til at være vampyr.

DIY-kostumer med enkle materialer

En anden god mulighed er at lave dine egne kostumer med det, du har liggende derhjemme. Gamle lagner kan blive til spøgelser, og papkasser kan forvandles til rustninger eller robotdragt. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Selv avispapir kan bruges til at skabe sjove accessories. Brug lim, saks og tape til at bygge noget hurtigt og billigt.

Klassiske kostumer på få minutter

Nogle kostumer kræver ikke meget tid eller energi. De klassiske idéer som vampyr, kat eller zombie kan gøres på ingen tid. For en kat skal du bare bruge en sort trøje, et par bukser og et par ører, som du kan klippe ud af papir. Til en zombie kan du rive i dit tøj og bruge lidt makeup for at skabe et ødelagt look. Hvis du mangler inspiration eller specifikke detaljer, kan du altid udforske flere ideer til dit halloween kostume.

Makeup som redningsmand

Makeup kan ofte være den hurtigste løsning til et sidste-øjebliks kostume. Med lidt kreativitet kan du bruge eyeliner og læbestift til at skabe alt fra et skelet til en uhyggelig klovn. Glem ikke, at falskt blod eller sort øjenskygge kan tilføje en dramatisk effekt, hvis du vil gøre indtryk uden at skulle skifte tøj.

Tøjændringer for at skabe noget nyt

Nogle gange kræver det ikke meget at ændre en kjole eller jakke for at skabe et helt nyt look. Rul ærmerne op, tilføj en bælte eller bind et tørklæde om hovedet for at skabe en pirat, en retro-stjerne eller endda en superhelt. Små detaljer kan ændre hele din fremtoning.

Tilbehør og hurtige detaljer

Tilbehør kan være din redningsplanke, når tiden er knap. En simpel maske, en hat eller en kappe kan øjeblikkeligt forvandle dig til noget særligt. Prøv at tage solbriller på og lade som om, du er en undercover agent, eller bær en gammel rygsæk og vær en eventyrer.

Tænk ud af boksen med hurtige karakterideer

Hvis du virkelig er presset, kan du tænke i utraditionelle baner. Klæd dig som en karakter fra en kendt film eller tv-serie, eller skab din egen version af en figur, ingen har set før. En grøn t-shirt og et par antenner kan forvandle dig til en alien, mens en rød kjole og lidt glimmer kan gøre dig til en levende rødvinsflaske.

Halloween behøver ikke at være stressende, selv hvis du er sent ude. Med disse hurtige løsninger kan du være klar til fest på ingen tid – og måske endda imponere med din kreativitet!